欢迎访问long8龙8官方网!本网站为民间交流网站,主要为龙8long8龙8官方网考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以龙8市教育考试院www.shmeea.edu.cn为准。
  • 咨询电话:021-65378891
城市:
成考系统:

缴费查询

考试提醒

考生交流

成考题库

成考课程

所在位置:long8龙8官方网 > 试题题库 > 高起本 > 2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(3)

2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(3)

2018-05-23 14:57:03   来源:long8龙8官方网    点击:
作者:毛老师
  Ⅳ. Reading Comprehension (60 points)

  Directions:

  There are four reading passages in this part. Each passage is followed by five questions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose one best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Passage One

  In the old days, divers used to go down into the sea looking for ships that had sunk, because they hoped to find gold and jewels. Now divers still search for valuable things in sunken ships, but they also try to bring to the surface the ships themselves, or parts of them. The value of different kinds of metals has increased greatly over the last twenty or thirty years and even though a ship has been under the sea for many years, it may be worth a great deal.

  One famous sunken ship is the “Lusitania”, which sank off the southern coast of Ireland in 1915 with a loss of nearly, 1,500 lives. It has four huge propellers made of an expensive metal. Today each of those propellers is worth $ 300,000 or more. The ship lying on the sea-bed has been brought by a man called John Light. He paid about $ 1,200,000 for the whole ship. He hopes to bring up those propellers and sell them. He also hopes to sell other parts of the ship, when he has brought them to the surface, for about $ 600,000.

  61. Divers today try to bring to the surface _______.

  A. gold and jewels B. parts of ships

  C. whole ships D. all of the above

  62. Diver try to bring up metals because ________.

  they have been in the sea for a long time

  gold and jewels are not valuable things

  some kinds of metals are worth a lot of money

  it is easy to bring up metals

  63. The word “surface” in the passage means the ______.

  A. market B. air C. top of a liquid D. sea

  64. John Light hopes that he may be able to sell all the parts of the “Lusitania” for about _____.

  A. $12,000 B. $300,000 C. $1,200,000 D. $1,800,000

  65. John Light bought the “Lusitania” _______.

  A. before 1915 B. before it sank

  C. after it sank D. after they had brought up the propellers

  Passage Two

  Man’s first real invention, and one of the most important inventions in history, was the wheel. All transportation and every machine in the world depend on it. The wheel is the simplest yet perhaps the most remarkable of all inventions, because there are no wheels in nature—no living thing was ever created with wheels. How, then, did man come to invent the wheel? Perhaps some early hunters found that they could roll the carcass of a heavy animal through the forest on logs more easily than they could carry it. However, the logs themselves weighed a lot.

  It must have taken a great prehistoric thinker to imagine two thin slices of log connected, at their centers by a string stick. This would roll along just as the logs did, yet be much lighter and easier to handle. Thus the wheel and axle came into being and with them the first carts.

  66. The wheel is important because _______.

  A. it was man’s first real invention B. all transportation depends on it

  C. every machine depends on it D. both B and C

  67. The wheel is called _______.

  A. simple B. complicated C. strange D. unusual

  68. It was remarkable of man to invent the wheel because _______.

  A. it led to many other inventions B. man had no use for it then

  C. there were no wheels in nature D. all of the above

  69. The wheel was probably invented by ______.

  A. a group of early hunters B. the first men on earth

  C. a great prehistoric thinker D. the man who made the first cart

  70. This selection says that the first wheel may have been a ______.

  A. round piece of stone B. heavy log C. piece of metal D. slice of log

  参考答案:

  Ⅳ. Reading Comprehension

  61.D 62.C 63.C 64.D 65.C

  66.D 67.A 68.C 69.C 70.D

成考倒计时

57

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

long8龙8官方网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 long8龙8官方网 [/]
本文关键词:
本文地址:/show-697-424-1.html

上一篇:2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(2)
下一篇:2011年long8龙8官方网高起点语文模拟试题和答案详解

龙8long8龙8官方网提升便捷服务

距2021龙8long8龙8官方网:还有 57
【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。