欢迎访问long8龙8官方网!本网站为民间交流网站,主要为龙8long8龙8官方网考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以龙8市教育考试院www.shmeea.edu.cn为准。
  • 咨询电话:021-65378891
城市:
成考系统:

缴费查询

考试提醒

考生交流

成考题库

成考课程

所在位置:long8龙8官方网 > 试题题库 > 高起本 > 2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(2)

2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(2)

2018-05-23 14:57:03   来源:long8龙8官方网    点击:
作者:毛老师
  Ⅲ. Cloze (20 points)

  Directions:

  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  The death of a child, _51_ one’s own child, is something the mind can hardly comprehend. It seems to go _52_ nature. The end of a life that is still forming _53_ has just begun is an almost unthinkable cruelty.

  But it happens. Parents sometimes must witness the illness and death of the children _54_ whom they gave birth. And _55_ will ever fill the empty place that the dead child leaves behind. Parents _56_ to die before their children, which is the natural order of life events. When the situation is reversed and a child dies _57_ the parents it seems wrong.

  Yet we never know why one person dies and another lives. But we do know _58_ a child is gone, the parents still have a future, as grey and worthless as it may at first seem. Death may take the child, but the love never _59_.

  The sorrow after a child’s death is one of the longest and hardest type of _60_ to live with. And it takes long to deal with the parents’ own emotions.

  51.A. especially B. special C. especial D. most

  52.A. with B. against C. beyond D. above

  53.A. and B. or C. but D. so

  54.A. at B. with C. to D. for

  55.A. everything B. other thing C. something D. nothing

  56.A. think B. expect C. like D. surely

  57.A. before B. after C. in front of D. as

  58.A. as if B. as though C. even if D. that

  59.A. gives up B. goes away C. goes back D. goes through

  60.A. loss B. losses C. losing D. lost

  参考答案:

  Ⅲ. Cloze

  51.A 52.B 53.B 54.C 55.D

  56.B 57.A 58.C 59.B 60.A

成考倒计时

57

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

long8龙8官方网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 long8龙8官方网 [/]
本文关键词:
本文地址:/show-697-423-1.html

上一篇:2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(1)
下一篇:2018年long8龙8官方网高起点英语精选模拟试题三(3)

龙8long8龙8官方网提升便捷服务

距2021龙8long8龙8官方网:还有 57
【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。