欢迎访问long8龙8官方网!本网站为民间交流网站,主要为龙8long8龙8官方网考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以龙8市教育考试院www.shmeea.edu.cn为准。
  • 咨询电话:021-65378891
城市:
成考系统:

缴费查询

考试提醒

考生交流

成考题库

成考课程

所在位置:long8龙8官方网 > 试题题库 > 专起本 > 2018年long8龙8官方网专升本英语考试模拟试题(二)

2018年long8龙8官方网专升本英语考试模拟试题(二)

2018-05-23 14:55:06   来源:long8龙8官方网    点击:
作者:毛老师
二、词汇

16.Tim stopped and stayed for a moment to _____ himself that he was not being followed.

A、insure

B、assure

C、confirm

D、confine

17.Many foreigners in China enjoy watching the news on CCTV _____ .

A、Program

B、Performance

C、Channel

D、Play

18.I tried to get through, but there were too many people _____ my way.

A、blocking

B、delaying

C、holding

D、stopping

19.To _____ their new product, they are selling it at half price for a month.

A、raise

B、improve

C、promote

D、increase

20.The local authorities decided to keep the old temple for its historical _____.

A、value

B、benefit

C、wealth

D、property

21.With a total of 1,300 million people, China is one of the most densely _____ countries in the world.

A、populated

B、polluted

C、crowded

D、concentrated

22.It wasn’t a good thing; _____, it was a huge mistake.

A、on the whole

B、on the contrary

C、on the average

D、on the other hand

23.It’s a shame that he is still _____ his parents; he is already 25 years old.

A、depending on

B、growing on

C、focusing on

D、feeding on

24.Will you _____ it that this letter gets mailed today?

A、see off

B、see to

C、look after

D、look into

25.She _____ her research into the cause of cancer in spite of financial problems.

A、carried away

B、put forward

C、consisted in

D、persisted in

参考答案:

16. B 17. C 18. A 19. C 20. A

21. A 22. B 23. A 24. B 25. D

成考倒计时

57

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

long8龙8官方网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 long8龙8官方网 [/]
本文关键词:
本文地址:/show-696-295-1.html

上一篇:2018年long8龙8官方网专升本英语考试模拟试题(一)
下一篇:2018年long8龙8官方网专升本英语考试模拟试题(三)

龙8long8龙8官方网提升便捷服务

距2021龙8long8龙8官方网:还有 57
【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。