long8龙8官方网 > 试题题库 > 专起本 > 龙8long8龙8官方网专升本《英语》模拟试题及答案五
龙8long8龙8官方网专升本《英语》模拟试题及答案五

long8龙8官方网给大家分享:龙8long8龙8官方网专升本《英语》模拟试题及答案五

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Insomnia, or 'poor sleep', can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and 'switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

  In order to treat insomnia 28, it is first necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleepto33 Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

  21. A. harm

  B. affect

  C. change

  D. Impact

  答案:D

  22. A. demands

  B. concerns

  C. Reasons

  D. Questions

  答案:B

  23. A. interesting

  B. same

  C. common

  D. Alike

  答案:C

  24. A. on

  B. off

  C. up

  D. Down

  答案:B

  25. A.getting

  B.taking

  C.going

  D.pulling

  答案:D

  26. A. image

  B. dream

  C. concept

  D. Thought

  答案:D

  27.A.cause

  B.1eave

  C.disturb

  D.1ead

  答案:B

  28.A carefully

  B easily

  C.effectively

  D.Finally

  答案:C

  29.A if

  B.how

  C.where

  D.What

  答案:D

  30.A remembered

  B pulled

  C.changed

  D.Printed

  答案:A

  31.A.scales

  B.steps

  C.methods

  D.techniques

  答案:B

  32.A fully

  B recently

  C.silently

  D.Actively

  答案:A

  33.A.appear

  B.show

  C.occur

  D.Realize

  答案:C

  34.A.achieving

  B.targeting

  C keeping

  D.Aiming

  答案:A

  35.A.0bject

  B.system

  C.result

  D.Strategy

  答案:D

  【服务推荐】

  1、免费下载复习资料、历年真题:【点击下载

  2、龙8成考相关咨询:【点击咨询

long8龙8官方网考前辅导资格申请

提交申请

注:详细内容及信息以龙8教育考试院_龙8招考热线为准

  • 来源:long8龙8官方网
  • 作者:夏老师
  • 发表于 2022-05-20 09:30:42

延伸阅读

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案十

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案九

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案八

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案七

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案六

2022-05-23

猜你喜欢

龙8成考专升本英语考什么内容?

2022-05-27

龙8成考专升本费用大概是多少?

2022-05-27

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案十

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案九

2022-05-23

2022年龙8成考专升本医学综合复习测试练习及答案八

2022-05-23

成考导航

成考公众号

随时获取成考资讯和资料

+关注
成考资料:
快捷导航:
网上报名:
近期新闻: